Nettalk-logo

Datadelingskort

Med et datadelingskortet kan du dele det data, du har til rådighed på dit hovedabonnement, og på den måde udnytte din datamængde fuldt ud. Datadeling giver dig et ekstra SIM-kort, så du kan dele mobildata fra dit hovedabonnement med andre enheder. Del for eksempel data med dine børn, eller vær online på flere telefoner og tablets, eller andre enheder på samme tid.

Du kan altid følge med i dit aktuelle dataforbrug, ved at logge ind på ”Min side” på Nettalk.dk, hvor du kan se forbruget på dit hovedabonnement.

Er du interesseret i et datadelingskort, kan det købes på "Min side" under "Abonnement". Det koster 25 kr./md., og det er muligt at købe op til 3 datadelingskort pr. hovedabonnement. Bemærk, det gælder kun for fastpris-abonnementer.

Datapakke

Har du brug for mere data i dit abonnement? Så er en datapakke det rette valg for dig. Du kan tilkøbe 20 GB ekstra data til dit hovedabonnement, og selv vælge det til og fra alt efter dit databehov. Det vil sige, at de 20 GB data, vil blive lagt oveni dit hovedabonnement. Bemærk, at et datadelingskort med 20 GB ekstra data, kun gælder for fastpris-abonnementer. Har du et forbrugsafregnet-abonnement, kan du læse mere om datapakker under "Priser og services".

5G

Har du brug for lynhurtig hastighed på din mobil? Så er 5G på Danmarks bedste netværk lige noget for dig. Med 5G får højere hastigheder, mindre forsinkelser, samt hurtigere streaming af film og serier i langt bedre kvalitet. Du kan tilkøbe 5G ved at logge ind på "Min side" under "Services".

.