Nettalk-logo

Services og tilvalg

Hos Nettalk har vi forskellige tilvalg til dit mobil abonnement, som kan bidrage til, at du får en endnu bedre mobiloplevelse.

Datapakke

Har du brug for mere data i dit abonnement? Så er en datapakke det rette valg for dig. Du kan tilkøbe 20 GB ekstra data til dit hovedabonnement, og selv vælge det til og fra alt efter dit databehov. Bemærk, en datapakke med 20 GB ekstra data gælder kun for fastpris-abonnementer. Har du et forbrugsafregnet-abonnement, kan du læse mere om datapakker ved at gå til "Services" under ”Min side”

5G

Har du brug for lynhurtig hastighed på din mobil? Så er 5G på Danmarks bedste mobilnetværk lige noget for dig. Med 5G får du højere hastigheder, færre forsinkelser, samt streaming af film og serier i langt bedre kvalitet. Du kan tilkøbe 5G ved at gå til "Services" under ”Min side”.

Datadelingskort

Med et datadelingskort kan du dele det data, du har til rådighed på dit hovedabonnement, og på den måde udnytte din datamængde fuldt ud. Datadeling giver dig et ekstra SIM-kort, så du kan dele mobildata fra dit hovedabonnement med andre enheder. Del for eksempel data med dine børn, eller vær online på flere enheder, som telefoner og tablets, på samme tid. Du kan altid følge med i dit aktuelle dataforbrug ved at logge ind på ”Min side”, hvor du kan se forbruget på dit hovedabonnement.

Er du interesseret i et datadelingskort, kan det købes på "Min side" under "Abonnement". Det koster 25 kr./md., og det er muligt at købe op til 3 datadelingskort pr. hovedabonnement. Bemærk, det gælder kun for fastpris-abonnementer.

.