Datadelingskort

Med datadelingskortet kan du dele dit hoved abonnements data og få fuldt udbytte af din data. Datadeling giver dig et ekstra SIM-kort, så du kan dele mobildata fra dit hoved abonnement med andre enheder. Del data med dine børn eller vær online på flere telefoner, tablet eller andre enheder på samme tid.

Du kan altid følge med i dit aktuelle dataforbrug, ved at logge ind på ”Min side” på Nettalk.dk og se forbruget på dit hoved abonnement. Du kan købe op til 3 datadelingskort pr hoved abonnement og det gælder kun for fastpris abonnementer. Et datadelingskort koster 25 kr./måned og kan købes på "Min side" under "abonnement".

Datapakke

Har du brug for mere data i dit abonnement? Så er en datapakke det rette valg for dig. Du kan tilkøbe 20 GB ekstra data til dit hoved abonnement og selv vælge det til og fra alt efter dit databehov. Det vil sige de 20 GB data vil blive lagt oveni dit hoved abonnement. Datapakker med 20 GB ekstra data gælder kun for fastpris abonnementer. Har du et forbrugsafregnet abonnement kan du læse mere om datapakker under "Priser og services".

5G

Har du brug for lynhurtigt hastighed på din mobil? Så er 5G på Danmarks bedste netværk lige noget for dig. Få højere hastigheder og mindre forsinkelse med 5G. Hurtigere streaming af film, serier i langt bedre kvalitet. Du kan tilkøbe 5G ved at logge ind på "Min side" under "Services".

.